Gilles Hendrickx, dat ben ik. Ik begon aan mijn reis na 16 rondjes om de zon, gedreven door een enorme passie voor grafisch ontwerp. Zelfgestuurd en vastberaden, lanceerde ik mezelf de kosmos in, met software zoals Illustrator, Photoshop en InDesign, mijn vaardigheden ontwikkelend met onuitputtelijke toewijding.

Maar mijn verhaal gaat niet alleen over mij; het gaat over de bedrijven waarvoor ik het voorrecht heb gehad om te werken. Vanaf het allereerste begin plaatste ik de organisaties waarvan ik deel uitmaakte in de schijnwerpers. Hun doelen werden mijn doelen, hun aspiraties mijn drijfveer. Ik heb mijn expertise verweven in hun verhalen, design gebruikt als een instrument om hun boodschappen te verheffen.

Terwijl de aftelling zijn hoogtepunt bereikte, en net als een raket klaar voor lancering, stond ik trots op de lanceerplaats van mijn carrière. De motoren brulden tot leven toen ik mijn vaardigheden in de praktijk bracht. Adrenaline stroomde door mijn aderen en verving alle twijfels door een elektrische opwinding. Met elk project schudde ik het fundament van creativiteit, doorbrak ik de grenzen van mogelijkheden. En zo was ik de grafisch ontwerper en marketeer geworden die eruit sprong.